De werkplaats van Automobielbedrijf Ordas beschikt over alle vereiste faciliteiten, zodat uw auto bij ons altijd in goede handen is. U kunt altijd bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

- APK
- Onderhoud en reparatie
- Aircoservice
- Schadeherstel
- Inbouw accessoires

APK

Bij Automobielbedrijf Ordas kunt u uw APK keuring laten verrichten. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

Onderhoud

Automobielbedrijf Ordas biedt u twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Het verschil leggen we u graag even uit. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Zomer- en winterbeurt

Bij Automobielbedrijf Ordas kunt u ook terecht voor uw Zomer- en winterbeurt. Denkt u er ook na uw auto een zomer- of een winterbeurt te geven? Veel auto’s worden in de loop van het jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken.

Banden, uitlaten, accu’s

Ook voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers kan u terecht bij Automobielbedrijf Ordas in diemen. Wij maken graag voor u een prijsopgave !

Eurorepar onderdelen

Denk ook eens aan het merk Eurorepar. Eurorepar is het multimerken onderdelen lijn van de PSA groep. Deze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden voor iedere automerk geleverd. Voor meer info over Eurorepar kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

© Automobielbedrijf Ordas. Webdevelopment by Pendo