Selecteer een pagina

Service
Gratis parkeren en leenautos beschikbaar!

Onze Services

Service bij Automobielbedrijf Ordas

Al vanaf 1968 zorgt Automobielbedrijf Ordas voor de auto’s van vele inwoners uit Diemen, Amsterdam en omstreken. De werkplaats van onze garage beschikt over alle vereiste faciliteiten, zodat uw auto bij ons altijd in goede handen is. Wij zijn een universele garage, gespecialiseerd in Franse automobielen. U kunt voor alle merken en type wagens terecht bij onze specialisten voor de volgende werkzaamheden:

» APK
» Onderhoud en reparatie
» Aircoservice
» Schadeherstel
» Inbouw accessoires

APK
Bij Automobielbedrijf Ordas kunt u uw APK keuring laten verrichten. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

Onderhoud
Automobielbedrijf Ordas biedt u twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Het verschil leggen we u graag even uit. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Zomer- en winterbeurt
Bij Automobielbedrijf Ordas kunt u ook terecht voor uw zomer- en winterbeurt. Denkt u er ook na uw auto een zomer- of een winterbeurt te geven? Veel auto’s worden in de loop van het jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken.

Banden, uitlaten, accu’s
Ook voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers kan u terecht bij Automobielbedrijf Ordas in Diemen. Wij maken graag voor u een prijsopgave!

Eurorepar onderdelen
Denk ook eens aan het merk Eurorepar. Eurorepar is een multimerken-onderdelenlijn van de PSA groep. Deze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden voor ieder automerk geleverd. Voor meer info over Eurorepar kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

 

Voor al onze services geldt: kom langs op Volmerstraat 6-10 in Diemen, of bel ons. Als u telefonisch contact met ons opneemt, heeft u het snelste een reactie!

Al ruim 50 jaar Bovag-lid!

Wij werken met Eurorepar

Autoreparatie nodig?

Contacteer Ordas!

Leenauto beschikbaar

Vakkundige Reparatie

Snel weer op pad » » »

Automobielbedrijf Ordas
Volmerstraat 6-10
1112 AZ Diemen

Contact:
+31 20 6903847
Bel ons gerust of kom langs!

Designed by De Website Studio